De tuin van de Rode Olifant is groot, maar heeft nog wel een opknapbeurt nodig. Hiervoor was al een mooi bedrag beschikbaar voor de aanschaf van onder andere planten, bestrating en tuinmeubels. Ook lag er een speels ontwerp passend bij de bewoners. Maar echt een succesverhaal werd het toen de leden van de Rotaryclub Delft-Vermeer hun hulp aanboden om gezamenlijk deze megaklus op te pakken!

Er is al twee zaterdagen heel hard gewerkt en er is enorm veel werk verzet. De oude schuttingen en beplanting zijn weggehaald, de bestaande tegels zijn eruit gehaald (en gesneden voor hergebruik), enkele bomen en struiken zijn fors gesnoeid, er is een takkenwal gemaakt, er is 10 m3 zand gekruid en vele zware tegels zijn de tuin in gesjouwd.

Ook de komende tijd kunnen we nog rekenen op de vele hulpvaardige handen om de tuin weer opnieuw in te richten met een moestuin, gras, bomen en planten en nieuwe bestrating en schuttingen. Wij zijn enorm dankbaar voor deze hulp!

Lees ook het uitgebreide nieuwsbericht in Delft op Zondag: Rotaryclub Delft-Vermeer en ouders aan de slag met vernieuwen tuin woonzorggroep – Al het nieuws uit Delft (delftopzondag.nl)