Alweer de derde bewonersvergadering van de Rode Olifant! Op zondag 6 maart kwamen we samen op de Simonsstraat 111 in de nog kale, maar nu wel (1e laag) geschilderde woonkamer! Cahaya was er deze keer niet bij, ze logeerde bij opa en oma. Wel waren – naast Carline- nu ook Miriam en Myriam voor de eerste keer aanwezig. Ze zijn de nieuwe ‘PB’ers’ (Persoonlijk Begeleiders) en starten op 1 april. Ze wilden graag elkaar zien, het gebouw en natuurlijk…..de bewoners! Dat was leuk en zo hebben we elkaar een beetje leren kennen; heel fijn! Onderwerpen op de agenda waren onder andere  ‘wat willen we allemaal al doen in de aanloopmaand april’, en ‘hoe willen we omgaan met bezoek‘.  Iedereen dacht weer goed mee! En wiens verjaardag hebben we ook alvast gevierd? Die van Tjeed, 20 jaar!  Bij een lekker stuk taart hebben we hem vrolijk toegezongen.  Het was weer een goede en leuke vergadering. Tot volgende keer!

Weer een mooie agenda, genoeg te bespreken!
Alweer taart bij de vergadering, Tjeed is 20 jaar geworden.