We hebben de sleutels van ons nieuwe pand. Eind november begint Bouwbedrijf Brouwer met de verbouwing. Eerst moet het nodige gesloopt worden. Daarna begint de bouw van 9 studio’s met allemaal een eigen badkamer en een keukentje, plus een prachtige open keuken en een grote woonkamer die grenst aan de tuin.

We verwachten dat het meest ingrijpende werk van de verbouwing begin februari afgerond is. Dat wordt ook het moment waarop de  nieuwe bewoners goed kunnen zien hoe de verschillende studio’s eruit zien en kunnen ze aangeven waar ze graag willen gaan wonen. Daarna kunnen we beginnen met het schilderwerk, het leggen van vloeren, het installeren van de keuken en het inrichten van de woonkamer. Er is dus nog een lange weg te gaan, maar het is geweldig dat we nu echt aan de slag kunnen.

Brouwer bouwbedrijf gaat er voor ons een prachtige woning van maken!
Hier komt straks de keuken en eetkamer.
Dit wordt één van de 9 studio’s.