Op maandag 11 oktober hebben we in het mooie en statige gebouw aan de Burgwal in Delft het huurcontract getekend met de parochie; geweldig dat we deze stap nu hebben kunnen zetten! Stijn en Ton van de parochie hebben hier het nodige werk in verzet en constructief meegedacht, wat we zeer op prijs stellen. Van onze kant waren Cahaya, Hanna, Johanneke, Anneke en Hans Peter aanwezig en werd het nog een gezellig en informatief gesprek met de pastoor en de andere leden van het parochiebestuur. Wat heerlijk dat we nu verder kunnen met de Rode Olifant!

Op de foto van links naar rechts: Hans Peter, Stijn Franken en Ton van Riet.

We zijn nu de trotse huurders van de begane grond van de oude hulpkerk in de Simonsstraat 111 in Delft, een prachtig gebouw dat precies dit jaar 100 jaar bestaat.

Binnenkort gaan we ook van start met de verbouwing. In de komende maanden wordt de begane grond aangepakt en ontstaan er 9 aparte woonstudio’s, een gezamenlijke keuken/eetkamer en een gezamenlijke woonkamer.