Er zijn inmiddels acht enthousiaste toekomstige bewoners! En we hebben een prachtig pand in Delft op het oog, groot genoeg voor ruime studio’s, een riante tuin en gelegen in een prettige wijk. Er moet nog wel fiks verbouwd worden, maar de jongeren willen natuurlijk wel eens kijken op de plek waar hun ouders over verteld hebben.

Er zijn vier ‘oude’ rode olifanters en drie nieuwe. Ze kennen elkaar van school, hockey en van werk bij de Dorrepaal, maar dit is een mooie gelegenheid om voor het eerst met z’n zevenen te chillen. Echt fijn om elkaar weer te zien. Eerst een spel om elkaar nog beter te leren kennen, daarna wat eten, drinken en foto’s maken. Gelukkig was het mooi weer en konden we in de tuin zitten.

Dit zijn ze dan: Tjeed, Clovis, Vivian, Raoul, Mats, Hanna en Cahaya. Met een rode olifant natuurlijk. Dit was vorig jaar, juni 2020, inmiddels zijn we alweer met 8 bewoners. Linde heeft zich bij ons aangesloten.